Κάντε τις αγορές σας και επωφεληθείτε από την προσφορά μας για 12 άτοκες δόσεις

Δερμάτινο πορτοφόλι Cardinal 8301 καφέ

Original price was: 40.00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 29.00€.-28%

Μη διαθέσιμο

8301coffee Κατηγορία: Ετικέτα:
SHARE

Η Εταιρεία Cardinal ιδρύθηκε το 1953 και από την ίδρυση της επωνυμίας της ειδικεύετε στο σχεδιασμό και την παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδών ταξιδίου και δερμάτινων ειδών . Τηρεί πάντα την αρχή της ποιότητας πρώτα, ακολουθώντας τη σχεδιαστική ιδέα εξελιγμένου , απλού, οικονομικά αποδοτικού. Η Cardinal με τη μοντέρνα μινιμαλιστική της αισθητική, προβάλλει και επιδιώκει δύναμη μέσα από την δημιουργική μόδα. Η επωνυμία σχεδιαστών Cardinal έχει ως αποστολή να προσφέρει αξεσουάρ κορυφαίας ποιότητας.

▶ Σας παρουσιάζουμε το υψηλής ποιότητας δερμάτινο πορτοφόλι μας, κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα για πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση. Αυτό το πορτοφόλι είναι τέλειο για καθημερινή χρήση και έχει σχεδιαστεί για να χωράει εύκολα μια ελληνική ταυτότητα. Διαθέτει επίσης θήκη για νομίσματα, 12 υποδοχές για κάρτες και 1 διαφάνια φωτογραφιών για να διατηρείτε όλα τα απαραίτητα σας οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα.

▶ Κατανοούμε τη σημασία της ασφάλειας , γι’ αυτό το πορτοφόλι μας είναι εξοπλισμένο με ένα αντικλεπτικό μαγνητικό rfid σύστημα. Αυτή η δυνατότητα αποτρέπει τυχόν μη εξουσιοδοτημένες ασύρματες συναλλαγές, παρέχοντάς σας ήσυχο μυαλό ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

▶ Με διαστάσεις 9Χ13Χ2 cm, το πορτοφόλι μας είναι συμπαγές αλλά αρκετά ευρύχωρο για να χωρέσει όλα όσα χρειάζεστε. Με χωρητικότητα 1 λίτρου, μπορεί να αποθηκεύσει άνετα τα μετρητά, τις κάρτες και τα μικροαντικείμενά σας χωρίς να είναι ογκώδη ή βαριά. Αυτό το καθιστά το τέλειο αξεσουάρ για τις καθημερινές σας μετακινήσεις, μια βραδινή έξοδο ή ακόμα και ταξίδια.

▶ Το πορτοφόλι έρχεται σε ένα κομψό σκούρο καφέ χρώμα, προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας στη συνολική σας εμφάνιση. Έχει σχεδιαστεί από την επωνυμία μας, Cardinal, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας δερμάτινα προϊόντα που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ και ανθεκτικότητα.

▶ Αυτό το πορτοφόλι δεν είναι μόνο πρακτικό και κομψό, αλλά αποτελεί επίσης ένα υπέροχο δώρο. Με το διαχρονικό του σχεδιασμό είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τα φύλα. Είναι το τέλειο δώρο για κάθε ιδιαίτερη περίσταση, όπως γενέθλια, επετείους ή διακοπές.

▶ Επιλέξτε αυτό το δερμάτινο πορτοφόλι για να αναβαθμίσετε τα καθημερινά σας απαραίτητα. Το υψηλής ποιότητας υλικό, οι ευρύχωρες θήκες και το αντικλεπτικό χαρακτηριστικό το καθιστούν απαραίτητο για κάθε σύγχρονο άνδρα. Αγορά τώρα και ζήστε την άνεση και την πολυτέλεια του δερμάτινου πορτοφολιού Cardinal.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:Μ/Υ/Π:9Χ13Χ2

size

one size

Brand

Cardinal

Χρώμα

Καφέ

Κάντε τις αγορές σας και επωφεληθείτε από την προσφορά μας για 12 άτοκες δόσεις
ΚΑΛΑΘΙ 0